נמאס לכם לבשל את אותן ארוחות ישנות כל שבוע? רוצים להרחיב את האופקים הקולינריים שלכם? אל תסתכל רחוק יותר מארבעת המתכונים השבועיים האלה שבוודאי יוסיפו קצת התרגשות לשגרת הארוחות שלך.
1. ארוחת יום שני: עוף ואספרגוס לימון עשבי תיבול חד-מחבת
המתכון הזה לא רק טעים, אלא גם קל להכנה ודורש רק מחבת אחת. מתחילים בתיבול חזה עוף במלח, פלפל ועשבי תיבול. מבשלים אותם בצד אחד במחבת עם שמן עד להזהבה, ואז מוסיפים אספרגוס ולימון פרוס דק. מבשלים את הצד השני של העוף, והרי לכם ארוחה טעימה, בריאה ומשביעה מוכנה תוך 20 דקות בלבד.
2. הזוכה ביום רביעי: סלמון צלוי עם זיגוג חרדל דבש
דגים הם מקור נהדר לחלבון, ומתכון הסלמון הזה בטוח ירשים. מערבבים יחד דבש, חרדל דיז'ון, רוטב סויה ושמן זית לזיגוג טעים. מטפטפים אותו על פילה סלמון ומבשלים אותם כ-10 דקות. הגישו עם הצדדים האהובים עליכם ותיהנו מארוחת אמצע השבוע המושלמת.
3. הפייבוריט של יום שישי: פסטה פנה אפויה בצ'יזי
מי לא אוהב אפיית פסטה גבינתית? מבשלים פסטה פנה עד אל דנטה, ואז מערבבים אותה עם רוטב עגבניות תוצרת בית שכולל שום, בצל וקוביות עגבניות. מוסיפים לפסטה מעט מוצרלה וגבינת פרמזן ואופים 15-20 דקות. זו מנה חמימה ומנחמת שמתאימה ליום שישי בערב.
לקריאה אודות פינגר פוד באתר קאנאפס
4. הבלחה של יום ראשון: ראגו בקר בבישול איטי עם ניוקי
המתכון הזה דורש קצת יותר זמן ומאמץ, אבל הוא מושלם ליום ראשון עצלן. צלי צ'אק בקר חום מכל הצדדים, ואז מבשלים אותו בסיר איטי עם רסק עגבניות, מרק בקר ועשבי תיבול במשך 8-10 שעות. קורצים את הבשר ומגישים עם ניוקי או הפסטה האהובה עליכם. זו ארוחה עשירה ודשנה שתשאיר אתכם מרוצים להמשך היום. מידע נוסף באתר קאנאפס